Piese camioane Piese import camioane Piese originale Piese schimb camioane Piese vehicule comerciale
Elemente de directie si transmisie Parti cutie viteze Sisteme electrice Elemente de franare Parti si accesorii motor Elemente de suspensie Elemente de caroserie si accesorii Perne de aer
Piese camioane
piese de camioane
  • default

Calitate

Politica societatii noastre in domeniul calitatii este aceea de a furniza piese auto de calitate insotite de servicii de vanzare si post-vanzare ireprosabile, pentru a satisface necesitatile clientilor nostrii, in conditiile respectarii cerintelor legale.

Organizatia noastra si-a stabilit pentru urmatoarea perioada obiectivele principale in domeniul calitatii:

  • realizarea si furnizarea de produse conform cu conditiile specificate, la termenele stabilite, in scopul cresterii satisfactiei tuturor clientilor  si a altor parti interesate;
  • prevenirea neconformitatilor pentru a conferi incredere clientilor si a aduce beneficii atat organizatiei cat si angajatilor;
  • comunicarea permanenta cu clientul si tratarea cu maxima seriozitate si promptitudine a oricaror probleme;
  • instruirea si motivarea personalului pentru imbunatatirea continua a calitatii.

In acest sens PRO TECH a demarat in cursul anului 2006, procesul de implementare a unui Sistem de Management al Calitatii finalizat in luna decembrie cu acordarea certificatului ISO 9001:2001.
In anul 2009, conform ultimelor actualizari privind Managementul Calitatii am deschis procesul de implementare al noului sistem ISO 9001:2008, in urma caruia in luna februarie 2010 ni s-a acordat certificatului ISO 9001:2008.

 

Pentru a vizualiza / descarca certificatul ISO 9001:2008 va rugam, dati click aici.

Conformitate

S.C. PRO TECH SHOP S.R.L asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor din H.G. nr. 1022/2002, ca produsele livrate si facturate de catre SC PRO TECH SHOP S.R.L nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele si standardele de calitate europeana.

Pentru a vizualiza / descarca certificatul de conformitate va rugam, dati click aici.

Garantie

Produsele achizitionate si distribuite de catre societatea noastra sunt interschimbabile cu piesele originale fiind conforme cu Normele de Calitate Internationala.
Produsele achizitionate in prezenta factura au termenul de garantie de 2 ani calculat de la data achizitionarii, conform L.449/2003.

Pentru a vizualiza / descarca certificatul de garantie va rugam, dati click aici.