Piese camioane Piese import camioane Piese originale Piese schimb camioane Piese vehicule comerciale
Elemente de directie si transmisie Parti cutie viteze Sisteme electrice Elemente de franare Parti si accesorii motor Elemente de suspensie Elemente de caroserie si accesorii Perne de aer
Piese camioane
piese de camioane
  • default

Despre Noi


PRO TECH este partenerul tau de incredere pe piata pieselor de schimb din Romania. Am inceput in 2001 cu import si distributie de piese pentru camioane si astazi va oferim o gama complexa si variata de produse.

Suntem o companie dinamica, matura si ambitioasa. Avem obiective, standarde si un mediu de lucru conform normelor europene.

Obiectivul nostru de viitor va ramane acelasi: satisfactia  clientului pe primul plan. Misiunea noastra este de a oferi produse de cea mai buna calitate iar clientul sa se declare pe deplin multumit.

Echipa PRO TECH se afla intr-un continuu proces de invatare si adaptare la nou si  astfel ne mentinem pe una dintre pozitiile fruntase datorita abilitatii de adaptare, in ciuda frecventelor schimbari din piata auto a pieselor de schimb.

Reusita:
Punem pe primul plan respectul fata de client, promptitudinea si profesionalismul. Adaugam la acestea, o echipa tanara si ambitioasa. La sfarsit, venim cu o oferta de piese incredibil de bogata, adaptata permanent cerintelor dumneavoastra.

 

Va asteptam sa ne vizitiati pentru a va convinge!