Piese camioane Piese import camioane Piese originale Piese schimb camioane Piese vehicule comerciale
Elemente de directie si transmisie Parti cutie viteze Sisteme electrice Elemente de franare Parti si accesorii motor Elemente de suspensie Elemente de caroserie si accesorii Perne de aer
Piese camioane
piese de camioane
  • default

Piese camioane - detalii
Dispunand de o retea proprie de distributie, PRO TECH va aduce marfa in orice colt al tarii.

Livrarile se fac de la punctul de lucru cel mai apropiat de Dumneavoastra ( Bucuresti, Braila, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Timisoara, Sibiu, Turnu Severin) folosind serviciile de curierat rapid.

Ofertele speciale pentru piese de camioane / accesorii oferite de PRO TECH

PRO TECH este partenerul tau de incredere pe piata pieselor de schimb din Romania. Am inceput in 2001 cu import si distributie de piese pentru camioane si astazi va oferim o gama complexa si variata de produse. Suntem o companie dinamica, matura si ambitioasa. Avem obiective, standarde si un mediu de lucru conform normelor europene.

Suntem o companie dinamica, matura si ambitioasa. Avem obiective, standarde si un mediu de lucru conform normelor europene ...

detalii

Pro Tech va asteapta !!!

 

 

Nou! Franciza!

Incepand cu acest an PRO TECH pune la dispozitia celor interesati acordarea de franciza.

Segmentul de piata pe care il acoperim este cel cu aplicabilitate piese de schimb si accesorii autovehicule, in special pentru camioane, remorci si semiremorci.

Va oferim consultanta si dreptul de functionare sub numele de “PRO TECH”.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne: office@pro-tech.ro